Error
  • Error loading feed data

Marketing

Turizam u SrbijiMarketing na sajtu Turizam u Srbiji

1. Najposećeniji turistički sajt u Srbiji
turizamusrbiji.com je stalnorastući turistički medij koji funkcioniše u zemlji sa preko 5000 poseta mesečno. Omogućavamo vam predstavljanje najširem auditorijumu putnika. Sajt je relativno nov i kao takav, ima tendenciju rasta i plan je da se u skoroj budućnosti razvije deo sajta na engleskom jeziku namenjen za inostrane putnike i potencijalne posetioce Srbije.

2. Najefikasniji način promocije ponuda
Za samo deo cene koja je potrebna za oglašavanje na klasičnim medijima, Turizam u Srbiji vam nudi nesrazmerno bolje rezultate. Ponude su detaljno predstavljene i lako pretražive od strane posetioca, a u paket usluga su uključeni i postavljanje specijalnih ponuda, vaših PR tekstova, reportaže sa vaših putovanja, sponzorstva destinacija i mnogo toga.

3. Dodatna promocija specijalnih ponuda
Sve objave sa sajta se objavljuju u grupi i na fan strani na facebook.com sa preko 2000 članova i stalnim rastom obožavaoca naše grupe i fan strane.

HalfBaneri Sidebar sa desne strane

Dimenzije 234x60

Dimenzije 234x150

Dimenzije 234x250

Dimenzije 234x400

Dimenzije 234x600

 

Pored svega gore navedenog Turizam u Srbiji omogućava kreiranje vaše strane na sajtu, čime ćete moći da koristite stranu, kao sopstveni sajt, naime čitava strana će vam biti na raspolaganju, sa mogućnošću povremenog ažuriranja vaše strane od strane naših web mastera. Na vašoj strani imate mogućnost da postavite vaše fotografije, snimke, kontakte i sve važnije informacije.

Za ovaj vid usluge kao i za posebne vrste reklamiranja, možete nas kontaktirati:

 

Dragan Ivanović

Telefon: 0603103780

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Turizam u Srbiji full

Additional information