Error
  • Error loading feed data

EIAT 2013

Međunarodna turistička konferencija

EIAT 2013300x100-eiat

Education and Industry

Advancing Together

 

 

Tradicionalno, po šesti put u Srbiji, Centar za istraživanja i studije turizma, kao posrednik između akademije, javnog i privatnog sektora, u svom prepoznatljivom stilu, organizuje profesionalnu edukativnu konferenciju EIAT, u Beogradu, od 11. do 13. oktobra 2013. godine, u hotelu Hyatt Regency.

 Edukacija, inovacija, umrežavanje i napredovanje, i dalje su ciljevi ove konferencije, dok su održivi razvoj u turizmu i ugostiteljstvu, moderni trendovi razvoja, kongresni turizam i investicije, samo neke od tema koje će obeležiti ovogodišnji EIAT.

 Kao međunarodna edukativna konferencija od neprocenjivog značaja za privatni, javni i akademski sektor u turizmu, EIAT okuplja 12 zemalja Jugoistočne Evrope i preko 250 delegata, u cilju umrežavanja i saradnje na globalnom nivou.

 Eminentni stručnjaci iz oblasti turizma kao što su: profesor Rob Davidson, sa univerziteta Greenwich, London; Bruce MacMillan, bivši predsednik najveće svetske asocijacije kongresnog turizma MPI; Anthony Hyde, generalni direktor najvećeg Kongresnog centra u Velikoj Britaniji- Barbican Business Events London; Matthias Schultze, generalni direktor Kongresnog biroa Nemačke; profesor John Swarbrooke, sa Metropolitan univerziteta u Mančesteru; samo su neka od imena koja će obeležiti ovogodišnju konferenciju i predstaviti najnovije trendove iz oblasti turizma i hotelijerstva.

728x90-eiat

PARTNERSTVO.PRIJATELJSTVO. BUDUĆNOST!

 Formalni deo konferencije pruža formu celoživotnog obrazovanja, edukacije i jedinstvenog iskustva uz stručni tim najvećih svetskih eksperata.

 Neformalni deo konferencije, gala večera i druženje, prilika su za nova partnerstva, saradnju i prijateljstva na internacionalnom nivou.

Značaj konferencije je već šestu godinu za redom, prepoznat od strane pokrovitelja, odnosno Ministarstva finansija i privrede Srbije, Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograda, Dunavskog centra za kompetenciju i mnogih drugih.

Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na sajtu www.eiat-conference.org

Additional information